ПАЗИТЕЛИ НА ТРАДИЦИИТЕ ОТКРИВАТ

„ПЪСТРА ТРАПЕЗА НА ГОСТИ НА МОЯ ГРАД СОФИЯ”

Кулинарен фестивал „Пъстра Трапеза” ще празнува на 11 септември(неделя) начало от 11.00 ч. третия си рожден ден  и ще посрещне гости и участници от цялата страна. Очакваме ви при фонтаните на НДК. Организатор на фестивала е „Ивитал Консулт” ЕООД в партньорство с  Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите – „А.Р.И.З.- 7” и Столична община, Дирекция „Култура”. Кръшни хора и народни песни в изпълнение на именити изпълнители ще оповестят началото на вкусното събитие.

Много големи готвачи ще уважат събитието и заедно с гостите, ще станат свидетели на кулинарната надпревара „Кой изяде боба?”, която ще бъде апетитно сервирана на пъстрата трапеза от Шеф Пеньо Иванов с гарнитура от още няколко вкусни състезания за бързина. „Кой изяде баницата?”, и „Кой изяде млякото на „Родопея”? В професионалната кухня на „Пъстра трапеза” кулинарни сили ще мерят наши стари познайници от общинския съвет на столицата.

Програмата на фестивала и тази година включва детски пленер на тема „Рецептите на баба”, кулинарни демонстрации представени в кухнята на фестивала, много пъстри фолклорни изпълнения на сцената, изящни карвинг скулптури от плодове и зеленчуци. Шеф Иванов отново ще сготви с любов за гостите на „Пъстра трапеза”

Преди празника в София, на 10ти септември „Пъстра трапеза“ за първи път ще гостува на „Празника на царевицата“ в Кнежа. Ще се веселим заедно в лесопарк „Гергана“.

След рождения ден в София, програмата на фестивала продължава по традиция към гр.Поморие, където с „Вяра, Надежда и Любов“ ще акостира на 17 септември.

С радост ще посрещнем и всички желаещи да ни посетят в Търново, който тази година ще е столица на националния кулинарен фестивал. Празника в старопрестолния град ще се проведе на 17ти и 18ти Септември.

С благодарност на нашите партньори:

„ПЪСТРА ТРАПЕЗА НА ГОСТИ НА МОЯ ГРАД“

ТАМ, КЪДЕТО Е ТРАДИЦИЯТА!

http://culinaryfestival-bg.com/

http://www.ariz7.com/2011

http://www.facebook.com/#!/pustra.trapeza

http://www.facebook.com/#!/Tradition.Guardian

Вашият коментар