БРОЕНИ ДНИ ДО ФИНАЛА НА „РЕЦЕПТИТЕ НА БАБА”

 1. Светослав Бориславов Иванов  – 12 год. гр. Попово-2009 OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_0838-13 Goliama_Nagrada-2011.Natalia_Dobreva-9g Patrisiq_Gospodinova10g

„Вкусните” рисунки могат да се изпращат до 29 март, награждаването е на 11 април

 . 

Броени дни остават до финала на шестия поред конкурс за детски рисунки на кулинарна тематика „Рецептите на баба”. До събота, 29 март включително, всяко дете на възраст до 14 години може да изпрати творбата си на адреса на Националния дворец на децата /гр. София, бул. „Александър Стамболийски”191/.

 .

Рисунките трябва да са с размер Блок 4, нарисувани с пастели, флумастри, водни боички. Необходимо е всяка рисунка да е придружена с имената на детето, както и следните данни: имена на детето и родител/учител, училище/школа/детска градина, адрес с пощенски код, телефони и електронна поща за контакт.

 .

Конкурсът се организира от Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7 / www.ariz7.com /, съвместно с Двореца на децата, и е част от календара за извънкласни дейности на Министерството на образованието и науката.

 .

На 4 април журито, съставено от художници, творци и журналисти, ще избере най-добрата рисунка, която ще стане плакат на кулинарния фестивал „Пъстра трапеза” за 2014 г. Победители ще бъдат определени и във всяка възрастова група, а рисунките стават  част от пътуваща изложба.

 .

Тържествената церемония по награждаването на победителите ще бъде на 11 април 2014г. в Националния дворец на децата.

 .

До 29 март децата могат да участват и в литературния конкурс „Рецептите на баба” с писмени творби на тема български кулинарни традиции. Те се изпращат също на адреса на Националния дворец на децата в София.

Вашият коментар