Tavichka_banner_2x1-01Здравей! Тази бележка е за теб – за всеки, който обича вкусната храна и обича своите традиции. Ние вече се познаваме – аз съм шеф Пеньо Иванов, и съм посветил живота и работата си на българската кулинария. Вярвам, че всеки българин е Пазител на традициите.

От град на град, от селище на селище – аз правя всичко това, за да преоткрия за теб красотата, аромата и многообразието на родната кулинария. Да разбуля тайните, които крият рецептите на баба, и да ги пренеса в твоя дом. Да изтрия праха от забравеното богатство, което крие българската кухня, и да направя така, че ти да се гордееш с него. Да го обичаш.

Вече отворих гостоприемно вратата на своята професионална кухня и ти показах – по време на гостуванията на Националния кулинарен фестивал „Пъстра трапеза” – как работя и подготвям продуктите за ястията на „Количката на шефа”.

Сега имам нещо ново за теб. Нарекох го „ТАВИЧКАТА НА ШЕФА”. Тази година ще готвя за теб, за теб и за теб. С теб!!

Всъщност, вече го правя – най-напред гостувахме с „Пъстра трапеза” в София, след това – и в Хасковските минерални бани. Нагостихме нашите гости – и, разбира се, важното е, че на всички им хареса. Тавичката на шефа е за теб; „ТАВИЧКАТА НА ШЕФА” е за всеки българин.Ти, или твоите приятели вече сте чули за нея, а може би сте я и видели. Лесно е да я видиш, ела с нас …..

Познаваш „ТАВИЧКАТА НА ШЕФА”– също както и мен. Ще се радвам това, което аз и моя екип приготвихме в нея, да ти е харесало. Няма как да бъде иначе – който е опитал веднъж, винаги се връща за още. Знаеш защо – аз винаги готвя с ЛЮБОВ.

А когато готвиш с ЛЮБОВ, това винаги се вижда. И се чувства – с всички сетива.

Червеният цвят на моята любов са 6696 свежи домата, вкусът на които ще усещаш дълго в душата си. Когато мечтаеш за пролетта, аз ще добавя към тази любов 7452чушки, за да запазиш задълго спомена за нейното прекрасно зелено. Ще те науча да правиш кулинария със сърцето, а не с ръцете си, като те заведа в гората след поройния дъжд, и заедно наберем 23 994 окъпани от водата гъбки. След това ще ти покажа слънцето, което се оглежда в 7974 искрящи като утрото моркова.

Ще те накарам да почувстваш със сърцето си, а в очите ти да заблестят сълзите на щастието, скрити в 6543 главички лук. И няма да забравя да ти напомня, че винаги трябва да пазиш тръпката, като добавим заедно 751 140 люти чушки.

Защото ЛЮБОВТА е нежна, галантна, грижлива и… вкусна…. Опиташ ли я веднъж – винаги ще се връщаш за още…

ЕЛА И ВИЖ!  ЕЛА, И БЪДИ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ЕМОЦИЯ!

Снимки

https://plus.google.com/photos/116204562795341354857/albums/6027850391418603217?banner=pwa

Вашият коментар