Асоциация за Развитие на Изкуствата и Занаятите 7 отново Празнува.

_DSC3278_resize _DSC3277_resize

 

В прохладната вечер на 15ти януари, 2015 година в Клуб А.Р.И.З.-7 на ул. „Кирил и Методий“ №78 за поредна година приятели се събрахме да отбележим и да отпразнуваме създаването на Асоциация за Развитие на Изкуствата и Занаятите 7.

С няколко топли думи на благодарност Пеньо Иванов, председател на сдружението благодари на гостите и вдигна наздравица. За да може и в тази нова година дейностите на организацията да бъдат успешни и да продължат мисията си, да обединява хората и да се запазват традициите на България. И в новата година да видим конкурса за детски рисунки на кулинарна тема „Рецептите на баба“. Да посетим различни кътчета на страната ни с Национален кулинарен фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“. Да видим хубавите автентични носии на България с „Традиция в града“. След което да кажем гордо че всеки българин е „Пазител на традициите“. С още едно не на последно място пожелание и Националния „Празник на лютата чушка“ да расте и да се развива всеки отпи от червеното вино за здраве и плодородие.

Всички заедно духнаха свещите на двете торти които бяха приготвени. Две торти защото на този ден се празнува и друга годишнина. Преди три години в това кафене в една от преките до „Лъвов мост“ беше учреден и Клуб А.Р.И.З.-7, в който различни творци, майстори и артисти се представят. За скромната са и крехка възраст в клуба са представени над 100 различни и интересни хора, всеки с неговата дарба и талант._DSC3279_resize

https://www.facebook.com/ClubARIZ7?fref=ts

http://www.ariz7.com/

https://www.facebook.com/NGOariz7?ref=ts&fref=ts

https://www.facebook.com/pageARIZ7?ref=ts&fref=ts

 

 

Отново най-искрени благодарности на всички приятели, партньори и спонсори за това че са с нас.

 

Вашият коментар