В инициативата «InsideArts» на А.Р.И.З.-7 могат да участват всички представители на изкуството на възраст 19 – 35г., в процес на обучение или със завършено художествено образование. Художественият отдел на А.Р.И.З.–7 се ангажира да предостави пълна информация за цялата инициатива на всички висши учебни заведения с художествени специалност в страната, както и възможност за лесно записване за участие. Кандидатурата не е обвързана с такса за участие!

Всяка от организираните изложби ще бъде предварително анонсирана.

Срокът за подаване на заявки е:

  • за  „Наследство“ е от 10-ти Февруари до 10-ти Април
  • за „Моето място в…“ от 10-ти Август до 10-ти Октомври

 

Представените на изложбите произведения ще се продават.

След изтичане на крайния срок за записване, комисия избира участниците, които ще могат да представят творбите си в организираната съвместна изложба. След официалното обявяване на участниците, те трябва да предоставят творбите си на организаторите.

Общи условия за участие

В инициативата «InsideArts» могат да участват всички представители на изкуството на възраст 19 – 35г., в процес на обучение или с завършено художествено образование. Всеки, който има желание да се включи може да заяви своето участие като изпрати:

  1. CV – с включени данни за обратна връзка
  2. Портфолио
  3. Фотографии с точно описани размери и техника на творбите, кандидатстващи за участие в инициативата «InsideArts». Всеки участник може да представи 2 или 3 творби обвързани с тематиката на организираните изложби.
  4. Представяне на творбите за участие под формата на кратко есе.
  5. Попълнена бланка за участие, която може да свалите от тук:«Наследство»  «Моето място в…»Заявки се приемат на e-mail адрес: [email protected]

Вашият коментар