DSC_8143Националният конкурс за детски рисунки и литературни творби „Рецептите на баба”, организиран от Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите -7 (А.Р.И.З.-7), в партньорство с Национален дворец на децата и с подкрепата на Министерство на образованието и науката,  е към своя край.

Церемонията по награждаване на победителите, ще се състои на 17 април от 11ч в Национален дворец на децата. Дългоочакваният момент за обявяване на наградените участници настъпи. Отличените творби вече могат да се видят на фен-страницата ни във фейсбук https://www.facebook.com/receptitenabababg, на наградените – честито!

Тази година в трите възрастови групи участваха над хиляда деца от всички области на страната, като 18 от тях имат свои наградени представители. Благодарим на децата и техните родители, школите по изкуствата, читалищата, културните центрове и училищата за активността.

DSC_8145Екипът на А.Р.И.З-7 благодари на членовете на журито за прецизната работа. Изказваме благодарност и на нашите партньори – Национален дворец на децата и Министерство на образованието и науката, както и на нашите спонсори и медийни партньори. Всички заедно успяхме да проведем една успешна кампания и с радост очакваме най-тържествения  момент –награждаването. Всички участници в конкурса за рисунки и в литературния конкурс ще получат грамоти, които ще бъдат изпратени по пощата, на тези, които не успеят да присъстват на нашия празник.

Очакваме следващата година да бъде още по-трудна за журиране, защото детското творчество е незаменим индикатор за креативност и себепознание. А, когато детското внимание бъде провокирано от българските традиции и обичаи, резултатите могат да изненадат всички.

Скъпи деца, не забравяйте, че „Всеки българин е пазител на традициите!”

Списък с наградените

Вашият коментар