Магазин

by Ariz-7

Кулинарната книга „Рецептите на баба“

„Рецептите на баба“ е кулинарна книга с уникални регионални рецепти. Рецептите са събрани по време на гостуванията на кулинарния фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“, бе проведен в над дванайсет места в България.

Кулинарната книга „Рецептите на баба“ е едно изпълнено обещание което ние дадохме в началото на провеждането на кулинарния фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“.

Обещанието което дадохме беше, че където и да отиде кулинарния фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“ ще събира уникални регионални рецепти, които след това ще издадем в кулинарна книга. Тази кулинарна книга вече е факт. Кулинарната книга „Рецептите на баба“ вече е готова и се разпространява на различни места. Едно от местата където Кулинарната книга „Рецептите на баба“ се разпространява е площад Славейков щанд #35. Кулинарната книга „Рецептите на баба“ можете да намерите и на електронния адрес на Бон Апети – http://www.pazaruvai-lesno.bg/

Кулинарна книга "Рецептите на баба"

Представяме ви Кулинарната книга „Рецептите на баба“ – книга събрала истински рецепти които бяха представени на кулинарния фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“ 2009.

Това което сега обещаваме е че това няма да е последната книга която ви представяме.

Приятно четене и готвене с Кулинарната книга „Рецептите на баба“. Очакваме да споделите и ваши рецепти от вашето родно място. Очакваме ви също така и на кулинарните празници, които ще се проведат в цяла България догодина когато кулинарния фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“ ще потегли отново за да събере още по-хубави и интересни уникални регионални рецепти, за които сме сигурни че има още много.